Tádzsikisztán

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Tádzsikisztán

Tadzsikisztánban eladó ingatlan

A Tádzsik Köztársaság és a Szovjetunión belüli volt Tádzsik Szovjet Szocialista Köztársaság közép-ázsiai állam. Délen Afganisztánnal, keleten Kínával, északon Kirgizisztánnal és Üzbegisztánnal, nyugaton Üzbegisztánnal határos; ezért egy szárazföldi állam. A főváros Dušanbe.

Jelentésünk a tádzsikisztáni ingatlanpiacról fontos lehet, ha el akar költözni és Tadzsikisztánban eladó ingatlant vásárolni. A világ legdrágább ingatlanpiacainak vizsgálatakor a 700 000 lakosú Tádzsikisztán Dušanbe fővárosa nem jut azonnal eszembe. De a város, amelynek legtöbb régi lakóháza a szovjet korszakig nyúlik vissza, egy krónikus ingatlanválság áldozata.

Mivel Tadzsikisztánban az új ingatlanok iránti kereslet messze meghaladja a rendelkezésre állást, Dušanbe környékén az ingatlanárak az elmúlt évtizedben az egekbe szöktek.

Tádzsikisztán lakossága számára, aki megszokta a szovjet korszak kormányzati lakásgaranciáit, a túlzsúfoltság az életszínvonal gyenge csökkenéséhez vezetett.

Az elmúlt évtizedben migránsok hullámát tapasztalták Dusanbe tádzsik vidékéről, és Tadzsikisztán fővárosában a gazdasági házak építése nem sikerült. Az ingatlanköltségek növekedése ma az egyre zsúfoltabb állami lakások városközpontját hozta létre.

Tádzsikisztánban és különösen Dušanben az eladó ingatlanok növekvő költségeit két tényező súlyosbítja: először is, hogy Tádzsikisztán építőanyagának mintegy 80% -át importálják; másodszor, Tádzsikisztán kormánya olyan adók és tarifák rendszerét írja elő, amely az új otthonok építésének költségeinek körülbelül egyharmadát teszi ki.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 40170

Eladás Ház, Tádzsikisztán, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

32,548,500.00HUF
Eladás
Ház

0.46 m²
Kész ház a városban. 9 szobás fürdőszoba konyha és egy Kita iskola és minden más, amire szükséged van a közelben.
Cod. 2405

Eladás Három hálószobás lakás, Tádzsikisztán, Dušanbe, Dušanbe, center

14,104,350.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

150 m²
Ház közepén eladó helyreállítása és a lehetőség cseréje más házak.
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB